banner175
Denizlispor'da ‘istifa' sesleri yükseliyor
Denizlispor’da kötü gidiş durdurulamazken, çok kritik Kayserispor maçının kaybedilmesi ve futbolcu Recep Niyaz’ın ‘Saha dışındaki sorunlara’ dikkat çekmesiyle istifa sesleri yükselmeye başladı.

‘ÇAKMAK SATTIK, BAYRAK ASTIK’
Genelde alınan galibiyetler sonrası ‘daha iyi olacak’ minvalinde açıklamalarıyla bilinen Denizlispor Başkanı Ali Çetin, bu kez yenilgi sonrası konuştu. Kendi sosyal medya hesabından açıklama yapan Çetin, içinde ‘istifa’ kelimesi geçmeyen açıklama ile istifa sinyali verdi. 
Çatin, takımın zor günlerinde göreve geldiklerini belirtip, çok çalıştıklarını söylediği açıklamasında, “Göreve geldiğimiz günden bugüne tüm yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte elimizden gelenin fazlasını yaparak maddi ve manevi anlamda kulübümüze hizmet verdik ve vermeye devam ediyoruz.
Tüm gücümüzü Denizlispor uğruna harcamaktan hiçbir zaman kaçınmadık, görevde olduğumuz süre boyunca kaçınmayacağız.
Çakmak satarak, bayrak asarak ve diğer tüm imkanlarımızı seferber ederek kulübümüze karşılıksız gelir kaynakları bulmak için gece gündüz demeden çalıştık” dedi.

“DAHA YARARLI OLABİLECEK OLUŞUMLAR…”
Çetin, görevi bırakabileceğini de şu sözlerle aktardı: 
“Maddi ve manevi anlamda Denizlispor'a yararlı olabilecek oluşumlara elimizden gelen tüm yardımı yapacak, kulübümüzün daha iyi yerlere gelebilmesi için ben ve yönetim kurulu üyelerim gerekli tüm desteği vereceğinin bilinmesini istiyorum.
Bu bayrağı daha ileriye taşıyabilecek ve devamlılığını sağlayacak bir yönetim çıkana kadar görevimizi layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğiz. 
Aslolan Denizlispor'dur.”

TANER ATİLLA’NIN İSTİFASI İSTENDİ
Öte yandan Denizlispor yöneticisi Taner Atilla’nın yönetim kurulundan istifasının istendiği iddia edildi. Denizlispor’dan resmi olmadığı öğrenilen açıklamaya ulaşıldı. Açıklamada, “Mevcut yöneticilerimizden Taner Atilla'nın 4 ay önce taahhüt ettiği 500.000 TL'yi ödememesi ve yönetim kurulu üyelerimizin onaylamadığı işleri yapması üzerine Başkan Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri kendisinin istifasını beklemektedir” denildi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku