Aydın’ın bitmeyen kavşağı isyanı

Denizlililerin bayram tatilinde sıklıkla kullandığı ve her geçenin isyan ettiği Aydın’daki kavşak inşaatı nedeniyle kapanan yollar Bakan Zeybekci’nin de gündemine girdi. Bakan Zeybekci, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni tatlı-sert eleştirdi.

Aydın’da yaklaşık bir yıll önce başlayan Astim Köprülü Kavşağı’nın bir türlü tamamlanamaması Denizlilileri de isyan ettirdi. Bayram tatili dolayısıyla Aydın’ın ilçelerine ya da İzmir’e gitmek isteyen denizlililer, Ayedın’ın şehir içinden ancak bir saatte geçebildi.
 
Aydın’daki yerel gazeteler kilometrelerce araç kuyruğu oluştuğunu, iki kilometrelik yolun 1 saatten fazla geçilebildiğini yazdı.
 
Hem Aydın, hem de Denizlilileri çileden çıkaran kavşak inşaatı tartışmalarına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katıldı. Zeybekci, attığı tweetle Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi. Zeybekci’nin “Karayolları Aydın için uyarı yayınlamalı. 1 yıldır devam eden başarısız belediyenin köprü çalışması nedeniyle Aydın geçişi 1 saattir, diye” yazdığı tweeti, destek buldu. Zeybekci’nin tweetini eleştirenler de olurken, haklılığına vurgu yapan Aydınlılar destek mesajları attı.
 
Daha Fazla Haber