Ekonomi:
banner175
DENİZLİ'DE BAŞLAYAN ÇİKOLATA SERÜVENİ 66 ŞUBEYE ULAŞTI

Denizli'nin kalbinde, 2019 yılında üç genç girişimcinin hayalini gerçekleştirdiği bir yer doğdu: Boston Drink Dessert. Bu lezzetli yolculuk, Belçika çikolatası markası Callebaut'la başladı ve Türkiye genelinde 66 şubeye ulaştı. Denizli'nin yanı sıra Uşak, Manisa, İzmir, Ankara, İstanbul, Konya, İzmit, Safranbolu, Bolu, Kayseri, Niğde, Van, Antalya, Düzce, Samsun, Eskişehir, Kars, Karabük, Aydın, Kütahya ve Balıkesir gibi birçok şehirde tatlıseverlere unutulmaz deneyimler sunuyor.

Çikolata Tutkusu: Boston Drink Dessert'in Öyküsü

Denizli kampüs bölgesinde temelleri atılan Boston Drink Dessert, Callebaut marka Belçika çikolatası kullanarak eşsiz tatlar yaratma misyonuyla yola çıktı. Girişimciler, bu tutkuyu Türkiye geneline yayarak 66 şubeye ulaşmanın gururunu yaşıyor.

Yurt dışı pazarlarını da keşfeden Boston Drink Dessert, lezzet ve yenilik konusundaki iddialı duruşunu sürdürüyor. Bu başarı hikayesi, çikolata severleri doyurmayı ve yeniliklerden uzak kalmamayı hedefleyen işletmenin güçlü bir örneği olarak öne çıkıyor.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku