Gündem:
banner175
Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, ziyaret ve çalışmalarını sürdürüyor
Büyük bir siyasi maratona sahne olan 14-28 Mayıs tarihlerinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem milletvekilliği seçimlerin ardından 2024 Yerel Seçimleri için şimdiden çalışmalara başlayan Başkan Yücel Güngör, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Baklan ve Çivril ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.
 
Her iki ilçe teşkilatıyla bir araya gelen Güngör, 14-28 Mayıs seçimleri ve 2024 yerel seçimlerine dair istişare ve değerlendirme toplantısında bulundu. Başkan Güngör; “2024 yerel seçimlerinde de AK Parti olarak destan yazacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde AK Parti Belediyeciliği Milletimizin desteğiyle devam edecek. Bu büyük siyasi maratonda takdire şayan bir neticeyi yakalayan teşkilat mensuplarımıza ve kadirşinas ev sahipliği ve kampanya döneminde ki gayretleri için tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku