Denizli Atatürk Stadı’na bakanlık desteği

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli milletvekilleriyle birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, stadın yenileme çalışmalarında destek verileceğini kaydetti.

Sezon başlamadan stadı yenileyen ve kapasite artırımı yapan Denizlispor’da Başkan Ali Çetin, Ekonomi, Eski Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ve Ahmet Yıldız ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti.
 
Ziyarette Denizli Atatürk Stadyumu'nda yapılan ve devam eden çalışmalar ile ilgili Bakan Kasapoğlu’na bilgi verildi. Yapılan çalışmalardan son derece memnun olduğunu ifade eden Bakan Kasapoğlu, kısa sürede tamamlanan stadyum yenileme çalışmalarından ötürü Ali Çetin’i tebrik etti. Bakan Kasapoğlu, devam eden çalışmalara destek vereceklerini kaydetti.
 
Denizlispor, sezon başında stadın zeminini alçaltarak kapasiteyi artırmış ve maraton tribününü üzerini kapatmak için çalışma başlatmıştı. Zemin ve kapasite artırımı sezona yetişirken, maraton tribününün yapımı ertelenmişti. Toplamda 8 milyon lira harcayan Denizlispor, bu paranın 3 milyon liralık kısmını TFF’den almıştı. Bakan Kasapoğlu’ndan da maraton tribününün üzerinin kapatılması için destek istendiği belirtildi.

Daha Fazla Haber