Yukatel Denizlispor: 2 – Çaykur Rizespor: 0

Yukatel Denizlispor, futbol olarak çok bir şey koyamadığı, bilet fiyatları nedeniyle tribünlerin seyrek kaldığı Çaykur Rizespor maçından hayati kıymetteki 3 puanı çıkardı. Goller 80’nci dakikadan sonra, Oscar ve VAR’a giden hakemin verdiği penaltıyı gole çeviren Muravski’den geldi.

Haftaların kötü gidişine son vermek için evinde ağırladığı Çaykur Rizespor maçına 3 puan parolasıyla çıkan Yukatel Denizlispor 2-0’la sahadan ayrıldı.
 
İlk yarıda ileri uçta Burak Çalık – Rodallega ikilisi ile gol arayan ancak Ç. Rizespor’un sahasında baskı yapmasıyla istediği futbolu oynayamayan Yukatel Denizlispor ikinci yarıya biraz daha istekli başladı.
 
Son dakikalarda Çaykur Rizespor’un bir topu direkten döndü. Gol bulma ümidiyle peşpeşe değişiklikler yapan Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in bu dileği Barrow ve Oscar’ın sahaya girmesiyle gerçek oldu.
 
84’ncü dakikada köşe vuruşunu müthiş bir kafa şutu ile ağlara gönderen Oscar takımını 1-0 öne geçirdi. Yine Oscar’ın 90’ncı dakikada ortaladığı topa defans eliyle müdahale edince hakem VAR’a gitti.
 
Videodan pozisyonu tekrar izleyen hakem penaldıyı verdi. Murawski’nin penaltıyı gole çevirince Denizlispor rahat bir nefes aldı.
 
Denizlispor gelecek hafta Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak.
 
Daha Fazla Haber