Yaşam Kurtarma Zinciri kopmasın

Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda (DSHMYO), öğrencilere yönelik “Yaşam Kurtarma Zinciri Nerede Kopuyor” temalı eğitim semineri gerçekleştirildi. Den-izli Devlet Hastanesi Çocuk Acil Servisi Dr. Mustafa Yorgancı tarafından verilen eğitim seminerinde yaşam kurtarma zincirinin önemine dikkat çekildi.

Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda Tıbbi Hizmetler ve Teknikler İlk ve Acil Yardım Program Başkanı Öğr. Gör. Şeyme Batmaz koordinatörlüğünde İlk ve Acil Yardım Programı 2. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen eğitimde; yaşam kurtarma zincirinin nerede koptuğu ve yeni doğan bebeklerde kullanılan yeniden canlandırma yöntemleri uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda amfisinde gerçekleştirilen etkinlik son-rası Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hülya Çetin bu tür etkinliklerin öğrencilerin ileride yüklenecekleri misyonun ne denli önemli olduğunun bilincine varmalarını sağladığının altını çizdi. Prof. Dr. Çetin, bu bilince ve farkındalığa katkı sağlayan Dr. Mustafa Yorgancı’ya teşekkür belgesi ile hediye takdim etti.
 
Daha Fazla Haber