İhraç listesindeki o isme sahip çıktılar

Buldan’ın halen görevdeki MHP İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul, ihraç istemiyle disipline sevk edilen eski belediye başkanı Temel Başbuğ’a sahip çıktı: O Buldan siyasetinin kilit taşıdır” dedi.

MHP’de Denizli’den 20 kişinin ihraç talebiyle disipline sevk edilmesiyle başlayan tartımalar sürüyor. Aralarında eski milletvekili, il başkanları ve belediye başkanlarının bulunduğu listeye bir tepki de MHP’nin halen görevdeki Buldan İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul’dan geldi.
 
Tuğrul, teşkilatı adına yaptığı yazılı açıklama ile kararın yeniden gözden geçirilmesini istedi ve Buldan’ın eski belediye başkanı Temel Başbuğ’a sahip çıktı, “İhraç listesinde ismini üzüntü ile okuduğumuz Temel Başbuğ, Buldan siyasetinde kilit taşıdır. 1999’da Üç Hilalli bayrağımızı Buldan Belediye burçlarına dikilmesinde inkar edilemeyecek bir katkısı vardır. Aldığı bu görevi Ülkücü camiaya yakışır bir şekilde 2 dönem sürdürmüş, bu dönemde yetişen yeni nesillere; davranışı, duruşu ve yaşam tarzı ile örnek olmuştur. Ösrü boyunca çizgisinde bir kırıklık yaşanmamıştur” dedi.
 
Daha Fazla Haber