Albayrak'tan Denizli'ye videolu teşekkür

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Türkiye için değişim başlıyor" programı kapsamında dün Denizli’de iş dünyası ile bir araya geldi. Ekonomiye dair önemli açıklamalar yapan Bakan Albayrak, ziyarete ilişkin sosyal medyadan videolu teşekkür mesajı yayınladı. Bakan Albayrak, videolu mesajında Denizli’nin tarihi ve doğal güzelliklerine de yer verdi.

Bakan Albayrak, dün çeşitli temaslarda bulunmak üzere Denizli’ye geldi. Nihat Zeybekci Kültür ve Kongre Merkezi’nde Denizli’deki iş insanlarıyla buluşan Bakan Albayrak, burada ekonomiye ve ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.
 
Bakan Albayrak iş dünyası buluşmasının ardından AK Parti İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi.
 
Denizli ziyaretini tamamlayan ve Uşak’a geçen Bakan Albayrak, kentteki ziyaretlerinin ardından Twitter hesabından videolu bir teşekkür mesajı yayımladı.
 
Albayrak, ‘Teşekkürler Denizli. Türkiye için değişim başlıyor’ başlıklı videolu mesajında, Denizli’nin dünyaca ünlü turizm merkezi Pamukkale travertenleri, Hierapolis Antik Kenti, Pamukkale Seyir Tepesi’nin de yar alan dünyanın en büyük horoz heykeli, Bakırcılar Çarşısı ve Çınar Meydanı’ndan farklı görüntüleri yer aldı.
 
Teşekkür videosunda ayrıca, Bakan Albayrak’ın gerçekleştirdiği görüşmelerden bazı görüntüler, vatandaşların ilgisi ve ‘Türkiye için değişim başlıyor’ programında yaptığı konuşmadan bir kesit paylaşıldı.
 
 
Daha Fazla Haber