Yayadan başka her şey kaldırımda

Gündüz yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerdeki kaldırımlara konulan araçlar, eşyalar, vatandaşı canından bezdiriyor. Sosyal medyada neredeyse her saat başı bu paylaşımlar yapılıyor, önlem alınamıyor.

1- BAYRAMYERİ KLASİĞİ
 


Bayramyeri’nde Pamukkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi arkasına denk gelen bölümde sıklıkla yaşanan bir manzara... Bir dükkana gelen ve içeri alınmayı bekleyen koliler, park edilmiş bir otomobil kaldırımı tamamen kaplamış. Bebek arabalı kadın ve diğer yayalar geçmek için adeta cambazlık yapıyor.
 
2- HALBUKİ OTOPARK VAR


 
Eski cezaevinin olduğu, şimdi Hayme Hatun Anaokulu ile Hasan Gönüllü Otoparkı’nın bulunduğu alan da yıllardır aynı vaziyette... Hemen yanında otopark bulunan bu bölgede de kaldırımlar tamamen otomobiller tarafından işgal edilmiş durumda.
 
3- ÇOCUKLAR NE YAPSIN


 
Sırakapılar Mahallesi’nde üç okulun kesiştiği noktada aylardır duran ve zabıtanın hiçbir şey yapmadığı tehlike... İnşaat sahibi, kaldırımı malzemeleriyle işgal etmiş durumda... Yola park etmiş araçlar da olunca Sevil Kaynak Ortaokulu, Zübeyde Hanım Anaokulu, Arif Yalınkaya İlkokulu’nun kesiştiği 1527 Sokak tıkanıyor. Birlerce veli ve öğrencinin kullandığı bu bölge halkı da duruma el atılmasını istiyor.
 
Daha Fazla Haber