#DenizlisporYokOluyor ama insanlar ne düşünüyor

Maddi imkansızlıklara puan silmeler de eklenince Denizlispor sevenler isyan etti, twitter’de #DenizlisporYokOluyor hastagı ile tartışma başlattı. O sayfaya sadece destek mesajları yazılmıyor, düşmanlık besleyen de var, çaresizce destek isteyen de...

Öncelikle #DenizlisporYokOluyor deyip harekete geçen ilk Denizliliyi sizinle tanıştıralım:


Denizlisporlu taraftarların sosyal medyadan yürüttüğü ve kulübün de destek verdiği bağış kampanyasına ilk katılan asgari ücretli özel bir tur şirketinde şoförlük yapan Necati Şenli oldu. Taraftar olarak takımını da destekleyen Şenli, 300 TL bağış yaparak makbuzunu aldı. Şenli, kulüp zor günler geçirdiği için bağış yaptığını açıkladı.
 
DESTEKLEYENLER
 
Özellikle Anadolu kulüpleri; benzer sıkıntılar yaşadığı için Denizlispor’un bu sıkıntısını paylaşan mesajlar atıyor. Futbolun top peşinde koşturmak değil, bir kültür olduğunun bilincinde olanlar da Denizlispor’u destekliyor, çünkü sıkıntıların birkaç günlük ya da birkaç maçın sonucuyla alakalı olmadığını biliyor.





 
DÜŞMANLIK BESLEYENLER
#DenizlisporYokOluyor cümlesinden haz duyan bir kitle, bu tartışmanın içinde yer alıyor. 2006 yılında 16 dakika uzayan maçta Fenerbahçe ile Denizlispor’un berabere kalması ve Galatasaray’ın şampiyon olması bu düşmanlığın sebebi. Genelini Fenerbahçe taraftarlarının oluşturduğu kitle, düşmanlık mesajları atıyor.



 
ÇARESİZLER
 
#DenizlisporYokOluyor deyip sessiz kalmayıp, ne yapacağını da bilmeyen bir kitle de tartışmanın içinde. Çaresiz kitle, Denizli’nin ihracatta 8’nci sırada yer almasını, Ankara’da bir bakanla temsil edilmesini, çok sayıda zengin iş adamı olmasını öne sürüp, Denizlispor’un kurtarılmasını istiyor.




 
 
Daha Fazla Haber