Çine’de çirkin saldırı

Bölgesel Amatörde temsilcimiz Pamukkalespor, konuk olduğu Çine Madransporlu futbolcuların saldırısına uğradı, bir futbolcu hastanelik oldu.

Bölgesel Amatör lig 8. Grup 6. Hafta da deplasmanda Çine Madranspor’a misafir olan Pamukkalespor’a çirkin saldırı.
 
Denizlidespor.com’un haberine göre Çine Stadında oynanan karşılaşmanın 0-0 bitmesiyle birlikte stadda bulunan taraftarlar, futbolcu ve teknik heyet yeşil siyahlı takıma saldırdı. Bir anda neye uğradını şaşıran Pamukkalespor kafilesi soyunma odasına gitmeye çalıştıysa orada bulunan görevlilerin saldırısı karşısında çaresiz kaldılar.



Emniyet güçlerinin yerinde ve zamanında müdahale etmemesi olayların büyümesine neden oldu. Daha sonra yetişen takviye kuvvetlerle olayı kontrol altına alan emniyet görevlileri misafir Pamukkalespor kafilesindeki yaralıları hastanaye götürerek gerekli müdahalalerin yapılmasını sağladı.
 
Hastanede yapılan muayene sonucu Semih Özad’ın sağ kaburgasında kırık olduğu, Osman Bağcı’nın basşında tavmaya bağlı olarak ezilme olduğu, Ümit Kılınç’ın ayağından yaralandığı kafiledeki diğer sporcu-yönetici ve teknik heyetin çeşitli yerlerinden yararlandıkları belirlendi.
 
Daha Fazla Haber