Hasta yakınının ilginç protestosu

Pamukkale Üniversitesi’nin ortopedi bölümündeki bir hastanın 3 gün içinde 3 kez odası değiştirildi. Bacağında kırıklar olduğu öğrenilen kadının refakatçisi annesi duruma isyan etti. Kızını hastane koridoruna çıkararak olayı protesto etti.

Denizli’nin en modern hastanesi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde ilginç bir protesto olayı yaşandı. Hastanenin 10’ncu katında bulunan Ortopedi servisine gelenler, en modtern hastanenin koridorkunda yatağıyla birlikte yatan bir kadın ve refakatçisini görünce şok oldu.
 
ODASI 3 KEZ DEĞİŞTİ İDDİASI
İddiaya göre bacağında kırıklar bulunan genç bir kadın hastanede tedavi görüyordu. Ancak 3 gün içinde hastanın odası 3 kez değiştirildi. İlk değişikliklere ses çıkarmayan ve hastanın annesi olduğunu söyleyen refakatçisi; hemşireler üçüncü kez odayı değiştirmek için gelince isyan etti.
 


HASTAMIN AĞRILARI VAR, DEDİ
Sağlık görevlileriyle tartışan hasta yakını; hastasının ağrıları bulunduğunu ancak işkence eder gibi hastasının sürekli oradan oraya sürüklendiğini ve oda değiştirmek istemediğini söyledi.
 
HASTASINI ALDI VE...
Tartışma büyüyünce sinirlenen kadın tekerlekli yatağı tek başına ittirerek koridora çıkardı. Çarşamba akşamı saat 19,00 sıralarında olan bu olay sonrası kadın hastasıyla birlikte koridorda beklemeye başladı.
 
İKNA ETTİLER
Sağlık görevlileri hastanın koridorda durmasının doğru olmadığını söylese de öfkelenen kadın kimseyi dinlemedi. Saat 24,00 sıralarında gelen bir doktor bir daha odanın değişmeyeceğini söyleyerek kadını ikna etti ve 5 saat süren koridor protestosu son buldu.
 
Daha Fazla Haber