Gençlerden anlamlı çağrı

Pamukkale Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu üyesi gençler Tavas Gümüşdere’deki 10 kişilik muhtaç bir ailenin evini yenilemek istiyor, Denizlililer’den destek bekliyor ama para istemiyorlar.

Gençlerin Facebook’taki paylaşımları şöyle
 
1- FOTOĞRAFLAR ANLATIR
 
 
Biz PAÜ TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ olarak bu sene 7'den 70'e projesini TAVAS GÜMÜŞDERE KÖYÜNDE gerçekleştiriyoruz. Aslında söylenecek çok söz var bunu fotoğraflardan çok daha iyi anlayacaksınız.
 
 
2- TEK GÖZ ODADA 10 KİŞİ
 

Ama kısaca ailenin durumunda bahsetmek istiyorum. Toplamda kışın 1 odada yaşamak zorunda olan 10 kişi bunların 2’si ebeveyn ve 8 çocuk ve bu çocukların 2’si odaya sığmadığı için soğuk odada yatıyorlar.
 
3- CAM YOK!
 

Bizi en çok etkileyen konulardan biri evlerinin kapılarında cam yok ve o soğuk kış aylarında o soğuk direkt içeriye giriyor. Biz evin ihtiyaçlarını belirlemek için eve gittiğimizde halının üstünde zar zor 10 dakika durabildik.
 
4- AYAKLARINDA ÇORAP YOK


Bizler genç ve yetişkin bireyler olarak o kadar süre kalmamıza rağmen ayaklarımız buz kesti en can alıcı nokta ise çocukların ayaklarında o soğuga rağmen giyecek çoraplarının bile olmaması içimizi yaktı.
 
5- EMPATİ YAPSANIZ...
 

Birçok eksiği bulunan bu ailenin halısından koltuğuna ayakkabısından yatağına her şey eksik kendimizi veya çocuklarınızı o insanların yerine koysanız emin olun onların yerinde olmak istemezsiniz.
 
6- EV BAŞTAN AŞAĞI YENİLENECEK
 

Biz PAÜ TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ TOPLULUĞU olarak elimizden ne geliyorsa DENİZLİ HALKININDA büyük destekleriyle İNŞALLAH bu ailemizin bütün eksiklerini ve evlerini baştan aşağıya yenileyeceğiz. 2 HAFTA SONRA cumartesi pazar günü köye gideceğiz ve yardım etmek isteyen tüm hayırseverlerimizin bizimle iletişime geçmesini istiyoruz.
 
7- İHTİYAÇ LİSTESİ VAR
 

HİÇBİR ŞEKİLDE MADDİ DESTEK KABUL ETMİYORUZ. İHTİYAÇ LİSTESİNİ BİZİMLE İLETİŞİME GEÇEREK ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.
İLETİŞİM BİLGİLERİ:
HASAN CEYLAN: 05469387728
HAKAN DONGA: 0531 4673767
 
Daha Fazla Haber