Nazilli şehitlerine son görev

Denizli’den kaçan üç kişiyi takip ederken yine Denizlili bir firmaya ait yakıt tankerinin çarpması sonucu Nazilli’de şehit olan polislerden Hasan Özdemir memleketi Nazilli’de gözlaşlarıyla uğurlandı. Şehit Polis Yener Arslan’ın naaşı ise Gaziantep’e gönderildi.

İhbar üzerine; Denizli’den kaçan 3 kişinin bulunduğu şüpheli bir aracı takipleri sırasında Denizli istikametinden gelen akaryakıt tankerine çarparak hayatını kaybeden Şehit polis memuru Hasan Özdemir, Nazilli Koca Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eğriboyun Şehitler Mezarlığı’na defnedildi.
 
Düzenlenen cenaze törenine, şehit Özdemir’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Kaymakam İbrahim Küçük, Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
 
Şehit Özdemir’in ailesi ve yakınları tören sırasında güçlükle ayakta durabildi. Şehit Özdemir’in oğlunun “ Şehitler ölmez desenize. Ölmedi babam. Ben babamı iki kez ağlarken gördüm. Çevik kuvvet polisleri şehit olduğunda ve kardeşini askere uğurlarken ağladı. Ben burada bir ömür bile beklerim baba, kalk yeter ki. Yiğitti o, hiçbir şeyden korkmadı. Dimdik ayaktayım ben de” sözleri herkesi gözyaşlarına boğdu.
 
Aynı kazada şehit olan Yener Arslan’ın cenazesi ise Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından defnedilmek üzere memleketi Gaziantep’e gönderildi. (Kaynak: Yağmur Aşık/ Aydın Haber Ajansı)
 
Daha Fazla Haber