Zehir tacirlerine yolda baskın

Jandarma ekiplerinin Acıpayam’ın Alaattin Mahallesi ve Cankurtaran’da durdurdukları araçlarda Antalya’dan Denizli’ye getirilen kokain ve 201 gram eroin ele geçirildi. 2 kişi tutuklandı.

Kötü hava koşullarını fırsata çevirmek isteyen uyuşturucu madde tacirlerinin Antalya’dan Denizli’ye satmak için uyuşturucu madde getireceği bilgisine ulaşan Jandarma, 7 Ocak günü Acıpayam’ın Alaattin Mahallesi ile 10 Ocak günü Pamukkale’nin Cankurtaran Mahallesi’nde gerçekleştirdiği iki ayrı operasyonda 3 özel araç içerisinde uyuşturucu madde getiren 11 kişiyi yakaladı.
 
Şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda; 4 gram kokain, 201 gram eroin, 1 hassas terazi ve uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen 3 bin 800 lira ele geçirildi.
Operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Jandarma tarafından son on günde yapılan toplam 7 operasyonda; 211 gram eroin, 4 gram kokain, 37 gram bonzai, 40 gram esrar ve 25 gram metanfetamin ile birlikte 19 kişinin yakalandığı, 8 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.
Daha Fazla Haber