Valilik: Çivril Devlet Hastanesi’nin kesin kabulü daha yapılmadı

Denizli’de yapımı tamamlanan ancak bazı bölgeleri su alan 100 yataklı Çivril Devlet Hastanesi ile ilgili Valilik’ten açıklama yapıldı, kesin kabulün henüz yapılmadığı müteahhidin eksikleri tamamlamasının beklendiği bildirildi.

Çivril’de yayın yapar Genç Çivril Gazetesi, ilçede yapımı tamamlanan yeni devlet hastanesinin daha açılmadan çatıdan akan sular nedeniyle zarar gördüğünü haber yapmıştı. Yepyeni hastanenin çatısından akan suların hastanenin belli bölgelerini bastığı açıkça görülürken, Denizli Valiliği konuya ilişkin açıklama yaptı.
 
Valilik; “Sağlık Bakanlığımızca yapılmakta olan Denizli Çivril Devlet Hastanesinin kesin kabulü henüz yapılmamış olup, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince görevlendirilen mühendisler tarafından binanın eksiklikleri tutanak ile kayıt altına alınıp, Sağlık Bakanlığı ve ilgili müteahhit firmaya bildirilmiştir. Müteahhit firma eksikliklerin tamamlanması için çalışmalara başlamış olup, kış koşullarından dolayı çalışmalara ara vermiştir. Hava şartlarının düzelmesiyle çalışmalar kaldığı yerden devam edecek olup, eksiklikler tamamlandıktan sonra binanın kesin kabulü yapılacaktır” dedi.
 
Daha Fazla Haber