Çivril’de Afyonlu fırıncıya ateş açıldı

Afyon Evciler’den Çivril’in Özdemirci mahallesine ekmek satmaya gelen fırıncıya tüfekle ateş edildi. Olayda bir kişi hafif şekilde yaralanırken ateş eden M.Ç. jandarma tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Çivril’in Özdemirci mahallesinde fırın çalıştıran M.Ç (31) Afyon’un Evciler İlçesinden mahalleye ekmek satmaya gelen T.E.’ye (40) tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu T.E. nin aracı hasar görürken T.E’ye de saçma isabet etti, hafif şekilde yaralandı.
 
Olay sonrası T.E. nin ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma M.Ç. ni gözaltına alarak ifadesini almak üzere karakola götürdü.
Olayda hafif şekilde yaralanan T.E. ambulansla Çivril Devlet Hastanesine kaldırılırken yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.
 
KAVGA YENİ DEĞİL
Olayla ilgili soruşturma devam ederken Yeşil Çivril Gazetesi’nin facebook sayfasındaki paylaşımın altına yorum yazan ve sektör hakkında bilgisi olduğu tahmin edilen bir Çivrilli kavganın sebebini açıklayacak bir yorum yazdı.
 
Yorumda Çivril’e, Uşak ve Afyon’dan çok sayıda fırıncının ekmek getirdiği bu nedenle ilçedeki fırıncıların zorluk yaşadığı belirtildi. Yoruma göre, konu Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’e de iletildi ama serbest piyasa ekonomisi nedeniyle girişimler sonuçsuz kaldı. (Kaynak: Yeşil Çivril Gazetesi)
 
Daha Fazla Haber