Çocuğunuz varsa; bu oyun kaçmaz

İyi ve kaliteli çocuk oyunlarına çok sık rastlanılamayan Denizli’de Masalcı Kuklalar, eğitici ve eğlendirici bir oyunla Denizlili çocuklarla buluşacak. Kostümü, müzikleri ve konusu ile gittiği her yerde kapalı gişe oynayan oyun, 2 Mart’ta Denizli’de sergilenecek.

Denizlili çocuklar, Masalcı Kuklalar’ın anlatacağı masalları dinleyecek. Profesyonel oyuncuların oluşturduğu Masalcı Kuklalar, çocuklara müzik ve eğlence ile birlikte yaşamanın yollarını anlattıkları Çirillo’nun Sihirli Dünyası isimli oyunu Denizlili çocuklar için sergileyecek.
 
Denizli Gökkuşağı Organizasyon tarafından Denizli ile buluşturulacak olan, konusu, kostümü, müzikleri ve oyunculuğu ile büyüleyici bir atmosfere davet eden Masalcı Kuklalar 2 Mart Perşembe günü Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda olacak.
 
4 seons olarak sahne alacak hatta akşam seansı da bulunan oyunun biletleri satışa sunuldu. Bilet almak ya da detayları öğrenmek isteyenler 0535 492 7692 numaralı telefonu arayabilir, Gökkuşağı Organizasyon’un sayfası ziyaret edilebilir.
 
Daha Fazla Haber