Bakan Zeybekci’nin yoğun hafta sonu ziyareti

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, hafta sonunu Denizli’de geçirdi. Bakan Zeybekci, referandum öncesi partililerle toplantılar yaptı, muhtarlar, şehit yakınları ve gazilerle buluştu, çocuklarla konuştu ve Ankara’daki yoğun mesaiye geri döndü.

Bakan Zeybeköci, önce Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği; bir insanlık dramının yıldönümü olan Azerbaycan Hocalı katliamında ölerleri anma törenine katıldı.
 
Ardından Kale’deki muhtarlar toplantısına katılan Bakan Zeybekci, El Bab Gazisi Samet Gülestan’ı evinde ziyaret etti. Acıpayam’da da muhtarlar toplantısına katılan Bakan Zeybekci, burada da yine El Bab’da şehit olan Emin Güngör’ün mezarını ziyaret edip dua etti.
 


Sarayköy’de de muhtarlar toplantısında konuşan Zeybekci, Ak Parti İl Başkanlığı’nın il merkezinde düzenlediği referandum konulu basına kapalı toplantıda konuştu. Bakan Zeybekci, toplantıdan fotoğraf paylaştığı twitter’de, “Denizli teşkilatımız;#EVET diyor. Milletimizin istikbali,devletimizin istikrarı ve daha güçlü Türkiye için referandum çalışmalarına başladık” diye yazdı.
 
Daha Fazla Haber