Şehide de, Denizli’ye de çok yakıştı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Akhan’daki önemli bir eksikliği giderecek Şehit Doğan Acar Üstgeçidi, hem şekliyle, hem ismiyle, hem anıt niteliğindeki görüntüsüyle çok güzel oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, araç trafiğinin yoğun olduğu Akhan’a üstgeçit kazandırdı. İnşaat sürerken, Şehit Doğan Acar’ın evinin yıkınında bulunması nedeniyle kentten, üst geçide bu ismin verilmesi talepleri geldi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan şehidin annesini bizzat ziyaret ederek üst geçide Şehit Doğan Acar isminin verileceğini söyledi.


 
Ve o inşaat bitti. Denizli Büyükşehir Belediyesi, kente müthiş bir eser kazandırdı. Üst geçidin hem bölgedeki trafiğe ve can güvenliğine kazandıracakları, hem de şekli ve taşıdığı isimle bütünleşmesi kentte birçok kesimin takdirini kazandı.
 
Fotoğrafı da Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu’ndan Abdurrahman Karaman paylaştı ve tüm Denizli’nin hislerine tercüman olan şu paylaşımı yaptı:
“Hayırlı olsun arkadaşlar çok güzel oldu, ruhu şad olsun mekanî cennet olsun DOĞAN ACAR kardeşimizin...”
 


ASANSÖRLÜ İLK ÜST GEÇİT
 
Akhan Şehit Doğan Acar Üst Geçidi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi arasında yer alıyordu. Üst geçit, engelliler için asansörü bulunan ilk üst geçit olma özelliği taşıyor.
 
Daha Fazla Haber