Suç şebekesini İzmir polisi çökertti

İzmir’de lüks bir oto servisinde 11 Mart’te silahlı çatışma çıkmasının ardından başlatılan soruşturma Denizli ve Bodrum’a uzandı. Denizli’de bar işletmeciliği yaptığı öğrenilen şebeke İzmir polisi tarafından gözaltına alındı.

Olay, İzmir Bayraklı’da lüks otomobil servisinde 11 Mart’ta meydana geldi. Otomobile İzmir’de bakım yaptıran Denizlili O.C.K. ile yanındakiler alacak meselesi yüzünden oto tamir servisi sahibi ile kavgaya tutuştu. İş yerindekilerin karşılık vermesi ile büyüyen silahlı çatışmada 3 kişi yaralandı.
 
Olayın ardından İzmir polisi soruşturmayı derinleştirdi. Güvenlik kamerası kayıtlarında da çatışmaya girenlerin yüzünün net şekilde görülebildiği belirtilirken, Denizli’den bar işletmeciliği yaptıkları öğrenilen 34 yaşındaki E.A., 32 yaşındaki Ş.N. E. ile olaya karıştıkları öğrenilen Y.E.A (30), E.T (31), F.Ç (32), S.G (28), S.G (25) ve C.Ş'yi (27) yakaladı.
 
Zanlıların ev ve işyerlerine yapılan baskında uzun namlulu silahlar, otomatik tüfekler, ruhsatsız tabanca ve pompalı tüfekler ile 319 fişek, 5 bıçak, 30 gram kokain, bir hassas terazi ve uyuşturucu kullanmak için hazırlanmış düzenek ele geçirildi.
 
Daha Fazla Haber