Buldan’da asfaltı eriyen yol tartışma yarattı

Buldan’ın ilçe girişinde eriyen ve kazalara neden olan asfalt nedeniyle tartışma çıktı. Buldan Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Gülbay’ın tepki gösterdiği asfaltla ilgili Ak Parti Buldan ilçe teşkilatı açıklama yaptı, “Şov yapıyor” dedi.

Sıcakların başlamasıyla Buldan’ın girişindeki asfaltın erimesi ve kazalara neden olması tartışmayı beraberinde getirdi. Bulan Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Gülbay, dün yaptığı açıklamada “Yapmayacaklarsa bıraksınlar biz kilitli parke taşı döşeyelim” demişti.
 
Ak Parti İlçe Teşkilatı’ndan ise Gülbay’a tepki geldi. Gülbay’ın şov yaptığına inandıklarını söyleyen teşkilat, “Sayın Gülbay kendi sorumluluk sahasında olan hiçbir yeri taş döşememiştir. Buldan halkına hizmet olarak dev bir sinevizyon ekranı getirmiştir”dedi.
 
Büyükşehir’in Buldan’a 3 milyon liralık kilitli parke taşı alımında yardımcı olduğunu ve Buldan Belediyesi’nin yapması gereken yerleri bile kendisi yaptığının belirtildiği açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
“Büyükşehir Belediyesi ve Ak Parti İlçe teşkilatımız yapmış olduğu işlerde senin, Benim ayrımımı yapmamış Buldan halkına hizmet etme amacı ön planda tutmuştur. Bizim için önce Buldandır. İlçemizin ana yol yeni yol asfalt ihalesi bitmiş bir kaç prosedür dışında bişey kalmamış en kısa sürede alt yapı çalışmasıyla birlikte ana yol güzergahı istenilen duruma gelecektir.”
 
Daha Fazla Haber