Müdür Demir'den personeline, vatandaş odaklı talimat

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, merkez ve ilçe teşkilatlarında görevli tüm polisleri 3 günlük kampta topladı “Ne güvenlikten de de özgürlükten ödün vermeden görevimizi yapacağız” dedi.

Denizli İl Emniyet Sayın Mevlüt Demir; Denizli Merkez ve İlçe teşkilatında görevli tüm  personel ile 18-19-20 temmuz Polisevi toplantı salonunda  biraraya geldi.
 
Tüm personelle tek tek görüşen Demir, polisin asli görevinin hukukun tesisi olduğunu söyledi ve sokakta hayatın her aşamasında güvenlik için çaba gösteren personelinin sorunlarını da dinledi.
 
Demir, “Toplumun her geçen gün artan güvenlik ihtiyaçlarıyla anayasa ve hukukun dışına taşmayan özgürlük talepleri ekseninde, ne güvenlikten ne de özgürlüklerden ödün vermeden, birini diğerine öncelemeden hukukun üstünlüğünün rehber edinildiği adil ve tarafsız görev anlayışı çizgisinden sapmadan, toplumun her kesiminin sevgi, saygı, güven ve desteğini alarak halkla bütünleşmiş bir görev anlayışını sürdürmek ve geliştirmek hepimizin görevidir” dedi.
 
Müdür Demir, Denizli’nin asayiş ve huzurunu n üst düzeyde tesis etmek için bugüne kadar gösterilen gayret nedeniyle personeline teşekkür etti.
 

 
 
Daha Fazla Haber