Cankurtaran’da kaza sonrası hareketlilik

Pamukkale’nin Cankurtaran mevkisinde yolun karşısına geçen bir 82 yaşındaki Fatmana Çakmakçı'ya Denizli istikametinden gelen otomobil çarptı. Yaşlı kadın olay yerinde yaşamını yitirdi, vatandaş yolu trafiğe kapattı.

Cankurtaran’da 12.00 sıralarında yolun karşısına geçmeye çalışan 82 yaşındaki Fatmana Çakmakçı'nın araç altında kalıp ölmesi çevre sakinlerini isyan ettirdi.
 
Denizli yönüne hızla gelen bir araç yolun karşısına geçmeye çalışan ve henüz kimliği tespit edilemeyen yaşlı yayaya çarptı.Elindeki bastonu ve poşetleri bir yana kendisi bir yana savrulan yaşlı kadın, olay yerinde yaşamını yitirdi.
 
Kazayı gören vatandaşlar sücüye tepki gösterirken,bölgede yayaların can güvenliğinin olmadığını söyleyip, yolu bir süreliğine Trafiye kapattı.
 
Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ve trafik ekipleri vatandaşları sakinleştirip;yaklaşık 10 dakika kapalı kalan ve uzun kuyruklar oluşan trafiği açtı.
 
Cumhuriyet Savcısının olay yerine gelmesiyle Çakmakçı'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp kurumu morguna götürüldü.
 
Daha Fazla Haber