Çal Akkent’te vahşi cinayet

Çal’ın Akkent Mahallesinde 35 yaşındaki Hasan Eker ile babası 52 yaşındaki Yunus Eker, aralarında husumet bulunan iki kardeş tarafından yolda dövüldü. İki kardeş ateş açtı, baba yaşamını yitirdi, oğul ağır yaralandı.

Olay sabah saat 09.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; geçmiş yıllarda Ak Parti Çal İlçe Yönetiminde de görev alan 52 yaşındaki Yunus Eker'in oğlu 35 yaşındaki Hasan Eker daha önce K.Y’yi hayvanlarını çalacağı iddiasıyla jandarmaya şikayet etmişti.
 
İki aile arasında bu şikayetin ardından husumet başladı. Hasan Eker, babası Yunus Eker ile birlikte sabah Bekilli yolu üzerindeki besihaneye gitmek için yola çıktı. Baba-oğul yolda K.Y. ve kardeşi A.R.Y. ile karşılaştı ya da yolu kesildi.
 
Dörtlü arasında başlayan tartışmada iki kardeş baba-oğulu dövdü. Yere serilen Baba Yunus Eker’in boynuna, Hasan Eker'in de vücuduna av tüfeğiyle ateş eden iki kardeş, ardından motosiklete binip kaçtı.

Baba Yunus Eker olay yerinde yaşamını yitirirken, oılu ağır yaralandı. Jandarma iki kardeşi yakalamak için çalışma başlatırken, Eker, otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı.
 
Daha Fazla Haber