Denizli’den iki acı uyuşturucu haberi

Denizli’de Cuma akşam saatlerinde Fatih’teki bir parkta bir genç uyuşturucu krizine girdi, çevredekiler çaresiz izledi. Pelitlibağ’da da metruk evde yangın çıktı; mahalleli, “Burası bağımlı yuvası” dedi.

METRUK EVDE BAĞIMLI YANGINI
Pelitlibağ Mahallesi, Fevzi Çakmak Bulvarı üzerindeki metruk evde çıkan yangın mahalleliyi korkuttu. Metruk evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı, alevler kısa sürede tüm evi sardı.
 
Olay yerine Büyükşehir İtfaiyesi kayalık ekipleri sevk edildi, yangın uzun uğraşlar sonunda söndürüldü. Öfkelenen mahalle sakinleri yanan metruk evi tiner ve uyuşturucu kullanan kişilerin yakmış olabileceğini iddia etti. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
 
 
PARKTE KRİZE GİRDİ
Fatih Mahallesi Şehit Jandarma Er Eyüp Kepenek Caddesi, Üzüm Evler Sitesinin Parkında yaşanan olay herkesin yüreklerini parça parça etti. İddiaya göre, parkta uyuşturucu krizine giren bir genç o acı ile kendini yerden yere attı.
 
Vatandaşlar acı çeken genç için hemen emniyet güçleri ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen ekipler, genci hastaneye kaldırdı. Gencin, bağımlılık derecesi yüksek ve kullanılmadığında bu tür krizler yaşatan eroin nedeniyle böyle olduğu tahmin ediliyor.
 
Daha Fazla Haber