Vali Karahan'dan Acıpayam ziyareti

Vali Hasan Karahan, Acıpayam İlçesi'nde incelemeler yaptı, yatırımları yerinde gördü. Muhtarlarla toplantı yapan Karahan, mahallelerin sorun ve taleplerini aldı.

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'da ilk olarak Galip Özkan Konferans Salonu'nda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıya Vali Hasan Karahan'ın yanı sıra Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı AK Partili Hulusi Şevkan ile kamu kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı. Toplantıda resmi kurum müdürleri Acıpayam ve mahallelerinde yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi verdi. Kurum müdürlerinin ardından muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntı, sorun ve talepleri aktardı. Muhtarların isteklerine kurum müdürleriyle birlikte çözüm yolları arandı. Vali Karahan, muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
 
Vali Hasan Karahan, toplantının ardından Acıpayam Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Kaymakam Ali Şanlıer'den, ilçenin genel durumu ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında brifing aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Acıpayam Belediyesi'ne giden Vali Karahan, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve belediye personeli tarafından karşılandı. Başkan Şevkan'dan belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Karahan, daha sonra Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret edip, öğrencilerle sohbet etti. Vali Karahan, gezisini Acıpayam Engelliler Derneği'ni ziyaret ederek tamamladı. Vali Karahan, engelli vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi, Dernek Başkanı Yıldıray Koşar'dan derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
 
Daha Fazla Haber