ACI ÜSTÜNE ACI

Acıpayam’da trafik kazası sonrası 5 aydan bu yana tedavi gördüğü yoğun bakımda hayatını kaybeden gencin ailesi acı üstüne acı yaşadı. Canazeyi Yumrutaş’a götüren aile, defin hazırlığı yaparken oğullarının otopsi için gidip gelmesini bekledi

Acıpayam’ın Yumrutaş Mahallesinde 5 ay önce babasının kullandığı motosiklette yolcu olarak giderken, arkadan bir aracın çarpması sonucu yaralanan ve 5 aydan bu yana Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde yoğun bakımda tutulan Bilal Gündüz önceki sabah hayatını kaybetti.
 
DEFİN HAZIRLIĞI VARDI
5 aylık bekleme sürecinde dönem dönem iyi haberler alan aile ölüm haberi karşısında yıkıldı. Sabah saatlerinde cenazeyi teslim alarak Yumrutaş’a giden Gündüz Ailesi defin hazırlıkları yapmaya başladı. Bu sırada Pamukkale Üniversitesi’nden geldiğini söyleyen bir ekip Bilal Gündüz’ün adli bir olay neticesinde yaşamını yitirdiğini ve otopsi gerektiğini belirterek cenazeyi geri götürket istedi.
 
GERİ GETİRİLDİ
Zaten acılı olan Bilal’in ailesi ve yakınları bir süre cenazeyi vermek istemedi. Vatandaşların devreye girmesiyle aile ikna edildi ve tekrar PAÜ Hastanesine götürülen Bilal otopsi yapıldıktan sonra geri getirildi. Bilal’in cenazesi mahalle mezarlığında toprağa verildi.
Daha Fazla Haber