Denizli gazeteleri yazdı, Müdür ödül verdi

Etkili olan kar yağışı sırasında elindeki battaniyeyle araçların kaymasını önleyen trafik polisi ile izinli olmasına rağmen gençlerin kavgasına müdahale eden polis memurlarına Emniyet Müdürü Mevlüt Demir takdirname verdi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törende polis memurları Murat Çil ile trafik polisi Metin Yılmaz'a, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, teşekkür belgesi vererek ödüllendirdi. Emniyet Müdürü Demir'in koruması olan polis memuru Murat Çil, yaklaşık 1 ay önce izinli olduğu sırada tesadüfen önünde meydana gelen bir kavgaya tek başına müdahale ederek, büyümeden önledi. Serinhisar Bölge Trafik Denetleme Şubesi'nde görevli polis memuru Metin Yılmaz ise, Denizli-Antalya karayolunda kar yağışı sonrası buzlanan yolda mahsur kalan araçların sürücülerine battaniyeyle yardımcı oldu. İki polis memuru örnek davranışları nedeniyle Emniyet Müdürü  Mevlüt Demir tarafından ödüllendirildi.

Müdür Demir, polislik mesleğinin, sabır, güç kuvvet ve dayanıklılık isteyen bir görev olduğunu belirterek, "Meslektaşlarımız, vatandaşın selameti, huzur ve sukunü için görevlerini fedakarlıkla ve özveriyle yerine getiriyor. Yaşanan olaylarda duygularına kapılmadan, tecrübe bilgi ve becerileriyle olayları kontrol altına almakta başarı sağlayan arkadaşlarımızı ödüllendirerek, diğer meslektaşlarımıza da örnek olmak ve personelimizi motive etmek amacıyla arkadaşlarımızı ödüllendiriyor ve bu bilinçle fedakarca çalışan bütün mesai arkadaşlarımın başarılarının devamını diliyorum" dedi.


 
 
Daha Fazla Haber