Şoförler Odası Başkan Adayı Taşçı: “Denizli için projelerim var”

Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası 7 Ocak’ta seçim yapacak. Odada mevcut yönetime rakip olan Bekir Taşçı, hem Denizli için hem de ekmeğini şoförlükten kazanan esnafın rahat edeceği projeleri olduğunu söyledi. Taşçı, özellikle taksiciler için içinde tüm ihtiyaçların karşılanabileceği prefabrik duraklar yapacaklarını söyledi.

Denizliguncel.com’u ziyaret eden Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Bekir Taşçı, Denizli’yi daha yaşanır bir şehir haline getirmek için çalışacaklarını söyledi. Dolmuşçu, taksici, nakliyeciler ve kamyoncuların kayıtlı olduğu odanın daha ilerilere taşımak için çalışacaklarını söyleyen Taşçı’nın öncelikli projesi özellikle bu soğuk günlerde durağı olmadığı için araçlarında oturmak zorunda kalan şoförler olduğunu söyledi.
 
DURAKSIZ ESNAF KALMAYACAK
Taksiciler ve nakliyeciler için durak projeleri hazırlattığını belirten Taşçı, “Farklı projeler hazırlattık. Yerleri müsait olan duraklar için içinde tuvaleti de bulunan standartları yüksek 21 metrekarelik profebrik yapılar yapacağız. Yeri müsait olmayanlar için de yine içinde tuvaleti de olan dühü küçük duraklar olacak. Nakliyeci üyelerimiz için de aynı şekilde hazırlattığımız durak projelerimiz var. Bunun için belediyelerle görüşüp gerekli düzenlemeleri yapacağız” dedi.
 


TRAFİĞİ DÜZENLEYECEK ÖNERİLERİMİZ VAR
Özellikle bazı farklı dolmuş güzergahlarının Kayalık Caddesi ve Sümer Kavşağında yığılmalar olduğunu belirten Taşçı, “Özellikle Sümer Kavşağında 6 ayrı güzergah buluşuyor. Aslında orada bir durak olması lazım ama yok. Büyük bir trafik keşmekeşine yol açıyor. Bizim burası için farklı düşüncelerimiz var. Oraya en fazla iki hattı yönlendireceğiz, bazı hatlarımızı Odak Hastanesi’nin yanından, bazılarını da garajın yanından geçirebilirsek birçok sorunu çözmüş oluruzz. Üçgen Kavşağı yatırımı tamamlandığında bunu da Büyükşehir Belediyemizle görüşeceğiz” dedi.
 
SOSYAL PROJELER
Taşçı, özellikle şehirlerarası yollarda kamyoncuların sıkıntılar yaşadığını belirterek, “Bazen esnaf arkadaşımız yolda kalıyor. Bağlı olduğu odadan çekici istiyor ama oda uzak diye çekici göndermiyor. Böyle durumlar için maliyetine çözümler üretecek projeler geliştirdik. Ayrıca düğün salonumuzun sözleşmesi 2019’da bitecek. Orayı bir daha kiraya vermeyerek kendimiz işleteceğiz, üyelerimiz ve yakınlarının düğünlerini maliyetine yapmalarını sağlayacağız” dedi.
 
Daha Fazla Haber