Elektronik sigarayla başlayan büyük talihsizlik

Geçtiğimiz 25 Aralık'ta elektronik sigaranın bataryasının patlaması sonucu evi kül olan Subak Ailesi, kurtarabildiği eşyalarını temizlenmesi için Eskihisar'daki bir temizlikçiye verdi. Ancak önceki akşam 4 işyeriyle birlikte o temizlikçi de yandı, Subak ailesinin eşyalarından geriye bir şey kalmadı.

Olay, 25 Aralık günü Adalet Mahallesi, 10004 Sokak'taki beş katlı Zafir Apartmanı'nın üçüncü katında bulunan Sebahattin Subak'a (40) ait dairede meydana geldi. Evde, saat 09.00 sıralarında, patlama sesinin ardından yangın çıktı. Oturma odasında, şarj aletiyle gece prize takılan elektronik sigaranın patlaması nedeniyle çıktığı belirlenen yangında, alevler kısa sürede tüm odayı sardı. Patlama sesine uyanan Sebahattin Subak, eşi ve kızıyla birlikte panik içinde balkona kaçtı. Aile, itfaiye tarafındna balkondan kurtarıldı.

BÖYLE TALİHSİZLİK VE ŞANSIZLIK OLAMAZ

Objektif20.com'dan Mehmet Barunduk'un haberine göre; elektronik sigaradan dolayı çıkan yangında önce evi yanan Selahattin Subak, kurtardığı eşyaları temizlik firmasına verdi. İki gün önce Eskihisar Mahallesi’nde meydana gelen yangında, kurtardığı eşyalarda bu yangında yandı. Üç işyeri ile bir halı yıkama deposunun yandığı yangında kurtardığı eşyalarının da yandığını belirten Selahattin Subak, “Böyle bir şansızlık ve böyle bır talihsizlık olamaz. İki hafta önce elektornik sigarada yanan evımızde ev içerisinde kurtardığımız ev eşyalarımızı temizlik firmasına verdik.  ne yazık ki dün gece o temizlik firması depoda yangın çıkınca kurtardığımız eşyalar yanmış” diyerek talihsizliğini dile getirdi. (Kapak Fotoğrafı: Ramazan ÇETİN/DHA)
Daha Fazla Haber