Pınarkent ve Cumalı’da iki yangın

Merkezefendi’nin Pınarkent Mahallesi’nde bir apartmanın giriş katında ve Bozkurt’un Cumalı Mahallesi’nde bir samanlıkta çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

İlk yangın Pazar akşam saatlerinde Bozkurt ilçesi Cumalı Mahallesinde meydana geldi. Bir eve bağlı samanlıkta sebebi henüz bilinmeyen bir şekilde dumanlar çıkmaya başladı. Alevlerin kısa sürede samanlara sıçraması korku dolu anlar yaşattı.
 
Vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay gerine ulaşan Bozkurt, Çardak ve İnceler şubesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Samanların arasında büyüyen alevleri uzun süreler sonunda söndüren ekipler, ardından soğutma çalışmaları başlattı.
 
Diğer yangın ise bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Honaz ilçesine bağlı Pınarkent Mahallesinde 3 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Honaz ve Akkale şubesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Sobadan çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Ardından soğutma çalışmaları başlatıldı. Yaralanan olmazken, yangının çıktığı odada bulunan kıyafet ve mobilyalar kullanılamaz hale geldi.
 
Daha Fazla Haber