Cumhurbaşkanı Erdoğan, nikah ve kongre için yarın Denizli’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumartesi günü Denizli’de olacak. Öğle saatlerinde Aydın il kongresine katılacak olan Cumnudbaşkanı Erdoğan, ardından Denizli’ye gelecek ve Ak Parti il kongresiyle, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızı Esra’nın nikahına katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam kentten ayrılacak.

Denizli, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacak. Erdoğan, Ak Parti Aydın il kongresine saat 13.00’te katılacak.
 
AK PARTİ’DE KONGRE
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti’nin İl Kongresi’ne katılıp halka hitap edecek. Karşıyaka Hasan Güngör Spor Salonu’nda saat 16.00’daki kongreye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada halka seslenecek. Kongrede mavcut başkan Necip Filiz’in tek aday olması bekleniyor.
 
BAŞKAN ZOLAN’IN MUTLU GÜNÜ
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Berrin Zolan’ın avukat olan kızları Esra, Ayfer-Metin Tok çiftinin oğulları Abdullah ile hayatını birleştiriyor. Bu nikahın şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak. Esra ve Abdullah’ın düğün yemekleri Kültür Sitesi’nde olacak. Nikah ise Büyükşehir Kongre ve Kültür Merkezi’nde akşam olacak.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daha önce Yatağan’da açılış yapacağı bilgisi bulunuyordu ancak bu bilgi teyit edilemedi.
 
Daha Fazla Haber