Pelitlibağ ve Mehmetçik'te silahlı olay

Denizli’de iki ayrı olayda silahlar konuştu. Pelitlibağ’da kooperatif binası pompalı tüfekle kurşunlanırken, Mehmetçik’te ise kavgada silahlar konuştu, bir kişi yaralandı.

İlk olay Pelitlibağ Mahallesinde meydana geldi. 1096 Sokak 5 numaralı binada hizmet veren Denizli Umumi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi’ne yaya olarak gelen maskeli iki kişi, iddiaya göre;  içeride çalışanların bulunduğu ışıkların yandığı bir odayı hedef aldı. Bina, 3 el pompalı tüfekle kurşunlanırken, yaralanan olmadı. Maskeli iki kişi yaya olarak kaçarken, polis çevrede inceleme başlattı.
 
Mehmetçik Mahallesi Doğan Demircioğlu Caddesinde meydana gelen başka bir olayda ise silahlar konuştu. Mericulukus.tv’nin haberine göre; Henüz öğrenilemeyen bir nedenle iki kişi arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesiyle silahını çeken, ancak henüz kimliği öğrenilemeyen kişi U.D. isimli gence ateş etti. Aldığı tek kurşunla yere yığılan genç için çevredekiler sağlık ekiplerine haber verirken, kaçan kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
 
Daha Fazla Haber