DENİB’de Memişoğlu dönemi

Denizli İhracatçılar Birliği’nin (DENİB) kongresi yapıldı. 2010’dan bu yana başkan olan Süleyman Kocasert, yeniden aday olmadı; koltuğu Hüseyin Memişoğlu’na devretti.

Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’ni, Denizli’deki tüm ihracat kalemlerini kapsayacak şekilde değiştirilmesine öncülük eden ve Denizli İhracatçılar Birliği’nin ilk başkanı olan Süleyman Kocasert görevi Hüseyin Memişoğlu’na devretti.
 
Birliğin seçimli olağan genel kurul toplantısı, konferans salonunda yapıldı. Divan başkanlığını Sanayi Odası’nın eski meclis başkanlarından Süleyman İlgeri'nin gerçekleştirdiği genel kurulda konuşmalar yapıldı.
 
TİM Başkan Vekili ve DENİB'in mevcut başkanı Süleyman Kocasert, yaptığı konuşmada, 8 yıldır onurla sürdürdüğü görevin hayatı boyunca şerefini ve gururunu yaşayacağını ifade etti, “Bildiğiniz gibi, Denizli İhracatçılar Birliği bir meslek örgütü. Ancak; Denizli’ye âşık bir ekip olarak sadece görev tanımlarımız çerçevesinde kalmadık ve Denizli için de farklı etkinlikler yapma gayretinde bulunduk, ilimize katkı sağlayacağını düşündüğümüz farklı organizasyonlar gerçekleştirdik. Bu duygu ve düşüncelerle, ömrüm boyunca Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı olarak görev yapma şerefini ve gururunu yaşayacağımı bilmenizi isterim" dedi.
 
Daha Fazla Haber