Tatil dönüşü trafik çok yoğun

Üç günlük bayram tatilini Denizli dışında geçirenlerin dönüş yolu çileye döndü. Yarın mesaiye başlayacak olanlar geç olmadan evlerinde olmak istedi ama kentin iki ana noktası Aydın ve Antalya istikametlerinde trafik çok yoğun...

Denizlililerin tatil dönemlerinde yoğun kullandığı Muğla – Denizli ile Aydın Denizli yollarında yoğunluk saat 17.00 sularında başladı.
 
KUYRUK CANKURTARAN’DA
Muğla ve Antalya yönünden gelenler kent girişine yaklaştığında kendilerini suzun bir kuyruğun içinde buldu. Pamukkale Üniversitesi kavşağından başlayan ve kent içine girdikçe uzayan kuyruk, Cankurtaran’a kadar uzadı. Pek çok DenizliliTavas makasını geçtikten sonra tıkanan trafiğe takıldı, kuyruk saatlerce açılmadı. Yolun alternatifsiz olması trafiği içinden çıkılmaz hale getirdi.
 
AYDIN YÖNÜ YOĞUN
Denizlililerin bir diğer tatil rotası Adın yönünde ise yoğunluk yaşanıyor. Araç yoğunluğu nedeniyle trafik yavaş akarken, Sarayköy’e yaklaşıldığında zaman zaman kuyruklar oluştu. Kumkısık’tan Çevreyoluna dönen Denizlililer, yoğunluğu burada pek hissetmezken, Aydın yönü girişinde kuyruk olmasa da yoğunluk yaşanıyor.

Daha Fazla Haber