24 sayısı Zolan çifti için çok özel

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan için 24 Haziran tarihinin anlamı çok büyük. Başkan Zolan o akşam hem 24. evlilik yıldönümünü, hem de 24 Haziran seçim zaferini kutladı.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin sonuçlanmasıyla cumhur ittifakından yer alan partililerin kutlamaları bayram coşkusunda geçti. Ellerine bayraklarını partililer, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’na gelerek zaferlerini AK Parti kurmayları ile birlikte kutladı. O akşam farklı bir sevinç daha yaşayan bir isim daha vardı. O da Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dı. Başkan Zolan’ın evlilik yıl dönümünü ile seçim tarihinin 24 Haziran’a denk gelmesiyle en güzel hediyeyi kazan isimlerden biri oldu.
 
AK Parti İl binasından 15 Temmuz Şehitler Meydanı’na gelen gelen partililer ve vatandaşlar, burada kutlamalara devam etti. AK Partili kurmaylar sırayla zafer konuşmalarını yaptılar. Konuşmacılar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın evlilik yıl dönümü olduğunu partililer ve vatandaşlara söyleyince coşku daha da arttı. Başkan Zolan, gece sonunda sevincini vatandaşlarla da paylaştı. (Kaynak: Denizli’de Siyaset.com)
 
Daha Fazla Haber