Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Grup Başkanvekili oldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nın ardından basına kapalı bölümde grup başkanı ve grup başkanvekilleri seçildi. Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, beş grup Başkanvekilinden biri oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantıda AK Parti Grup Başkanlığı ve grup başkanvekillikleri için seçim yapıldı.
 
AK Parti TBMM Grup Başkanlığına Ankara Milletvekili Naci Bostancı’nın seçildiği toplantıda AK Parti grup başkanvekilliklerine ise Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Tokat Milletvekili Özlem Zengin ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu getirildi.
 
Ak Parti'nin en üst karar organı Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nda (MKYK) görev alan Cahit Özkan, Ak Parti Grup Başkanvekilliği görevini de üstlenecek. Özkan, Sosyal medya hesabından, “Bugün itibari ile parti grubumuz tarafından Grup Başkanvekilliğiyle görevlendirildik. Bizleri bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımıza ve parti grubumuza teşekkür ediyorum. AK Partimizin her biriminde görev almak bizim için onur ve gurur kaynağı olmuştur” açıklamasında buludu.
 
Daha Fazla Haber