Zeybekci’nin defalarca yolu kesildi, işyerine akın vardı

Dün görevi devreden son ekonomi bakanı Nihat Zeybekci Denizli’ye döndü. Zeybekci’nin önce Çardak, sonra da Kocabaş’ta yolu kesildi. Vatandaşlar Zeybekci’yle selamlaştı. Zeybekci işyerine gittiğinde de meydana sığmayan kalabalık tarafından karşılandı.

Son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bugün öğleden sonra Denizli’ye geldi. Zeybekci, şehre girer girmez Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk ve Çardaklılar, Zeybekci’nin aracını durdurarak sevgi gösterisinde bulundu.
 
Zeybekci Kocabaş’a geldiğnide ise Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve Honazlılar, Zeybekci’nin aracını durdurarak, büyük sevgi gösterisinde bulundular ve “Sen bizim her zaman bakanımız” dediler. Zeybekci’nin yolu, il merkezi girişinde Pamukkale kavşağı yakınlarında yine kesildi.
 
Zeybekci’nin, işyeri olan Turkuaz Otomotiv’e gideceğini duyanlar ise işyerine akın ettiler. Turkuaz’da meşaleler ve “Sen bizim gururumuzsun” sloganlarıyla karşılanan Son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci kısa bir konuşma yaptı. Kendisini karşılamaya gelenlere teşekkür eden Zeybekci, “Durmak yok yola devam. Yarınlar bizimdir, yarınlar daha güzel olacak” dedi.
 
Daha Fazla Haber