Başkan Zolan’dan İzmirlilere su jesti

15 Temmuz darbe girişiminden sonra nöbet tutmaya başlayan halka ilk dakikalardan itibaren su dağıtan, ardından ikramları çeşitlendirerek artıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, İzmir’e de örnek oldu. Başkan Zolan İzmir’e bir kamyon su gönderdi, İzmir’de sosyal medya sallandı

Denizli’de demokrasi nöbeti tutanlar için belediyelerin ve kurumların ikramı neredeyse sınırsız... Temel ihtiyaç olan su zaten kolilerle dağıtılırken, buna dondurma, simit, çay ve daha birçok ikram demokrasi nöbetindeki vatandaşlara ücretsiz dağıtılıyor.
 
İzmir’de de nöbetini günlerdir bırakmayan vatandaşlara İzmir Büyükşehir Belediyesi bırakın ikramı su dahi vermemiş, üstüne otoparkı da ücretli yapmıştı. Denizli Büyükşeir Belediye Başkanı Osman Zolan, İzmirlilerin bu firyadını duymuş olacak ki, İzmirilere bir kamyon su göndererek jest yaptı.
 
Zolan’ınn bu jesti İzmirlileri derinden etkiledi. İzmirli birçok twitter kullanıcısı Başkan Zolan’ı etiketleyerek teşekkür etti, su vermeyen İzmir Bayakşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu da yerdi.
 
İşte İzmirlilerin tepkisi:


Daha Fazla Haber