Miting, şölen havasında geçecek

7 Ağustos’ta Türkiye’nin 81 ilinde yapılacak olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi için Denizli Valisi Ahmet Altıparmak başkanlığında hazırlık toplantısı yapıldı.

Denizli Valiliği’ndeki toplantıya; Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektör V. Hüseyin Bağ, Baro Başkanı Av. Müjdat İlhan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, CHP İl Başkanı H. Teoman Sancar, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Ticaret Odası Başkan V. Salih Sarıkaya, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli OSB Müdürü Tanju Beştaş ve Denizlispor Kulüp Başkanımız Süleyman Urkay katıldı.
 
Toplantıda, mitingin şölen havasında geçmesi için tüm tedbirlerin alınması görüşülürken, toplanto sonrası yapılan açıklamada, “O gece ve sonraki gecelerde de meydanları boş bırakmayan vatandaşlarımız aradan 20 gün geçmesine rağmen ilk günkü inanç, irade ve heyecan ile katıldıkları Demokrasi Nöbetlerinin finalini 7 Ağustos 2016 Pazar günü meydanlara çıkışının 23. gecesinde şölen havasında gerçekleştirilecek “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” ile sonlandırılacak” denildi.
 
Daha Fazla Haber