Bozkurt’a düğüne giden adam, balkondan düşüp öldü

Honaz Karaçay’dan bir yakınının düğünü için Bozkurt’a giden 52 yaşındaki Zekai Kutlu, misafir olduğu evde uyumak için balkonu seçti. Sabah işe gelen fırıncılar, Kutlu’nun balkondan düşmüş cenazesini yerde görünce polisi aradı.

Olay, Bozkurt ilçe merkezinde bu sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, evinin bulunduğu Honaz Karaçay’dan bir yakınının düğünü için Bozkurt’a giden 52 yaşındaki Zekai Kutlu, saat geç olunca eve dönmek yerine bir yakının evine misafir oldu.
 
Havanın sıcak olduğunu ve balkonda uyumak istediğini söyleyen Kutlu, balkona geçti. Sabah işe gelen fırın işçileri, yerde cansız yatan birini görünce polisi aradı. Polis, yerde yatan kişinin öldüğünü tespit etti ve inceleme başlattı. Cenazenin Zekai Kutlu’ya ait olduğu belirlendi.
 
Kutlu’nun cenazesi otopsi için adli tıp morguna kaldırılırken, üçüncü kattan aşağı nasıl düştüğü araştırılıyor.  Öte yandan Kutlu’nun Ak Parti Denizli Gençlik Koları İl yönetim Kurulu üyesi Abdurrahman Sağlık’ın kayınpederi olduğu öğrenildi.
 
Daha Fazla Haber