Çivril’de polis kovalamacası

Çivril’de polisi görünce şüpheli hareketlerle kaçmaya başlayan sürücü yanlış yola girinci yakalandı, aracının sigortası olmadığı ortaya çıkınca otomobili bağlandı, trafiği tehlikeye düşürmekten ceza kesildi.

Uşak Caddesi üzerinde seyreden 06 EY 6492 plakalı araç sürücüsü M.Ö. ABD protesto eylemleri için belediye binası önünde bulunan polisleri görünce panikleyerek Kadir Kameroğlu sokağına dönerek kaçmak istedi. Sürücün ani manevrasını gören polisler yaya olarak aracın arkasından giderken, kaçan M.Ö. pazar tezgâhları arasında sıkışınca polisler tarafından gözaltına alındı.  Olay yerinde yapılan üst aramasından sonra Polis merkezine götürülen M.Ö. yapılan sağlık kontrolünden sonra ifadesi alınmasının ardından serbest bırakıldı.
 
M.Ö. trafik güvenliğini kasten tehlikeye düşürmek suçundan ceza kesilirken, araç sigortası olmadığı için bağlanırken, sürücü M.Ö. nın sigortası olmadığı ve 0.88 promil alkollü olduğu için polislerden kaçtığı ama Pazar olduğunu bilmediği için yanlış sokağa girdiği belirtildi. Bülent Çakır / Yeşil Çivril Gazetesi
 
Daha Fazla Haber