FETÖ’den tutuklanan kamu görevlisi 124’e ulaştı

Denizli Valiliği, FETÖ/PDY operasyonunda kentteki kamu görevlilileri ile ilgili istatistiği güncelledi. Pamukkale Üniversitesi akademisyen ve personeliyle birlikte Denizli’de tutuklanan kamu görevlisi sayısı 124’e ulaştı.

FETÖ operasyonu devam ettikçe Denizli’deki bilanço kabarıyor. Denizli Valiliği’nden operasyonların kamu ayağına yönelik hazırlanan istatistiki veri güncellendi.
 
PAÜ’DE İKİ MEMUR KAYIPLARDA
Listenin bu kadar kabarması şüphesiz, Pamukkale Üniversitesi’nde geçen hafta gözaltına alınan ve 30’u tutuklanan personelin eklenmesine bağlı. Daha önce Komando Tugayı’ndan 56 askerin tutuklanmasının ardından 30 kişi birden tutuklanan PAÜ en çok personelin tutuklandığı ikinci kunum oldu. Öte yandan PAÜ’de iki memurun hala firarda olduğu Valiliğin güncellenen rakamlarıyla ortaya çıktı.
 
HER KURUMDAN VAR
Listede Denizli Valiliği’ne bağlı vali yardımcıları ve kaymakamlar, Emniyet Müdürlüğü’nden şube müdürleri daha önce tutuklanmıştı. Listede dikkat çeken ve personeli tutuklanan kurumlara bakıldığında İl Müftülüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 3’er personelin cezaevine gönderildiği belirtiliyor. Ayrıca Ziraat Bankası’ndan da bir kişi şu anda tutuklu bulunuyor.
 
Daha Fazla Haber