Kimi meteor, kimi uçak düştü, dedi; Honaz uyumadı

Honaz’da dün gece saat 22.00’den sonra hareketli zamanlar yaşandı. Bazı vatandaşların Karateke bölgesine parlak bir cisim düştüğünü gördüğünü söylemesi ilçede hızla yayıldı. Olay jandarmaya ulaştı, bölge halkı ve ekipler 4 saat boyunca arama yaptı.

Honaz’ın Karateke Mahallesi’nde meydana geldi. DenizliAktüel.com’dan Deniz Tokat’ın haberine göre; mahallede yaşayan bazı vatandaşlar, gece karanlığında parlak bir ışık gördü. Yine vatandaşlar tarafından bölgeye parlak bir cismin düştüğü iddiası üzerine ilçede panik yaşandı. Jandarma ve Polis ekipleri kısa süre içerisinde harekete geçti. Bölgeye intikal eden ekipler, belirlenen noktalarda yaklaşık 4 saat arama tarama yaptı. Kısa süre içerisinde sosyal medyada gündeme gelen olayda Honaz’a uçak ya da meteor düştüğü iddiaları ortaya atıldı.
 
Olayla ilgili bilgi veren Karateke muhtarı Murat Demir, “Biz bir şey görmedik. Birisi attı bir yalan… Dün mahallede bazı vatandaşlar parlak bir ışık, bir cisim görmüş. Bu cismin düştüğünü ihbar etmiş. Herhangi bir gürültü de duyulmamış. Saat 02.00’ye kadar Gedemen Mevkii’nde aramalar yaptık. Herhangi bir ize rastlanmadı. Arama çalışmaları da sona erdi” dedi.
 
Daha Fazla Haber