Çal kol kola

Çal’da belediye öncülüğünde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Yürüyüşü çok güzel görüntülere sahne oldu, Kaymakam, Belediye Başkanı, parti ilçe başkanları halkın önünde kol kola yürüdü.

Çal’daki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Türkiye’ye örnek olacak görüntülere sahne oldu. Çal Belediyesi öncülüğündeki Zafer yürüyüşü akşam saatlerinde yapıldı. Atatürk Parkı önündeki etkinlikte Kuran okundu, lokma döküldü ardından yürüyüş başladı.
 
HEPSİ KOL KOLA
Çal Belediyesi’nin dağıttığı bayrak, meşale ve Atatürk flamaları ile yürüyüş iyiçe renklendi. Yürüyüşe; Kaymakam Selami Korkutata, Belediye Başkanı MHP’li Fethi Akcan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kocagöz, CHP İlçe Başkanı Ergun Ersoy, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Sait Beyanoğlu, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, Çal Belediyesporlu futbolcular, gaziler ve vatandaşlar katıldı. 
 
DOST DÜŞMAN GÖRSÜN
Yürüyüşün en güzel yanı da Kaymakam, Belediye Başkanı, AK Parti, CHP ve MHP’li ilçe başkanlarının kolkola halkın önünde yürümesiydi. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Birlik olduğumuzu ve bu birliği kimsenin bozamayacağını dosta düşmana gösterdik” dedi.
 
Daha Fazla Haber