Altyapı uzunluğu Almanya’ya yol olur

Kentin birçok bölgesinde devam eden altyapı çalışmalarının toplam uzunluğu belli oldu. Başkan Zolan, devam eden ve planlananlarla birlikte 2016-17 döneminde 2 bin 500 kilometre altyapı yapılacağını söyledi.

Büyükşehir olduktan sonra sadece kent merkezindeki mahalleler değil, bağlanan köy ve beldelerin de altyapı çalışmalarıyla birlikte Denizli’de adeti bir seferberlik başlatıldı. Kentin daha hızlı ve sağlıklı gelişmesinin olmazsa olmazlarından altyapı çalışmaları birçok bölgede sürerken Başkan Zolan’dan hedeflenen altyapı uzunluğunu açıkladı.
 
DESKİ’ye alınan adaçların hizmete sunulması töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Yer altına 2500 kilometre alt yapı hattı döşeyeceğiz. Bu hizmet Denizli’den Almanya’ya kadar bir hat anlamına geliyor. Tabii ki bu çalışmalar esnasında toz, çamur olacak. Denizlimiz merkezinde de aynı çalışmaları yapıyoruz. Bugün Denizli, Türkiye’de parmakla gösterilir noktaya gelmiştir. İnşallah Avrupa’nın ve dünyanın da imrendiği bir şehir haline geleceğiz”
 
Daha Fazla Haber