Özel Haber:
banner175
Çivici seri katil vazgeçmedi
Bir dönem tüm Türkiye’ye korku salan Çivici katil Süleyman Aktaş’la ilgili ‘hala iyileşmediği’ iddia edildi. Hürriyet Gazetesi’nde yer alan haberde, çivici katil Süleyman Aktaş’ın hayat öyküsüne aktarılırken, yeni iddialara da yer verildi.
 
1986 yılında Antalya'da yol sorduğu bir başkomiseri kendisine ters cevap verdiği gerekçesiyle öldüren Aktaş, 3.5 yıl Bakırköy'de tedavi gördükten sonra çıkmıştı. Geri döndüğü köyü, Denizli Çambaşı Köyü’nde 3 kişiyi daha çivi çakarak öldüren ve o günden itibaren Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tek kişilik hücrede tedavi olan Aktaş'ın içindeki çivi çakma isteğinin ise hiç sönmediği ortaya çıktı.
 
31 BİN VOLT ÇARPINCA
Denizli'de Türkiye Elektrik Kurumu Müessese Müdürlüğü'nde çalışan Aktaş, kendi halinde, evli ve 2 çocuk babası bir hat işçisiydi. 31 bin 500 volt elektrik akımına kapılıp ağır yaralandığı iş kazası hayatını değiştirdi. Akli dengesini kaybeden Aktaş, cinayet işlemeye başladı. Başkomiseri şehit ettiği cinayetin ardından döndüğü köyünde büyük bir caniliğe imza attı. Çamköy'e yerleşen çivici Aktaş 5 yıl burada kaldıktan sonra yaşlı bir çifti evlerinde başlarına çekiçle vurarak sersemletip henüz hayattayken sol gözlerine ve alınlarına çivi çakarak, yine bir kişiyi daha başına çivi çakarak öldürdü. Yakalanan ve bir kaç kez tedavi gördüğü Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden kaçan Aktaş, şimdi geniş güvenlik tedbirleri altında halen hastanedeki tek kişilik odasında cezasını çekiyor.
 
HİÇ İYİLEŞMEDİ
Manisa'daki tek kişilik hücresinde yatan Aktaş'ın 30 yılı aşkın süredir akıl hastanelerinde tedavisi devam ederken, iyileşme göstermediği, saldırganlığı ve çivi çakma isteğinin devam ettiği ileri sürüldü. Odasına ikinci hasta verilemediği ve zaman zaman sağlık görevlilerine karşı bile saldırganlaştığı belirtildi.
 
ÖLÜM LİSTESİ VE 9 RAKAMI...
Cinayetlerin ardından Aktaş'ın evinin alt katında uçları özenle sivriltilmiş beton çivileri ve öldürüleceklerin yazıldığı bir liste bulunmuştu.
Katil, kendisine verilen ikinci görev gereği 3 kişiyi öldürdüğünü ve 9 rakamının önemli olduğunu bu yüzden 3'er çivi kullandığını söylüyordu. Çivici katilin, paranoid şizofreni olduğu ortaya çıkmıştı.
 
Çivici katilin en çok korku saldığı dönemde, Sıcağı Sıcağına programı olayı Türkiye gündemine taşımıştı:
 

 
 Kaynak: Hürriyet -
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/civici-seri-katil-vazgecmedi-40756944?utm_source=Facebook&utm_medium=post&utm_campaign=civici-seri-katil-vazgecmedi-40756944&utm_term=post
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çatelçeşme’den Çınar’a bakışın 54...
Çocukluk ve gençliği babasının Çatalçeşme’deki fotoğrafçı dükkanında geçen Babadağlı Gazeteci...

Haberi Oku