3. Sayfa:
Camide uyuşturucu satışına 5 tutuklama
Honaz İlçesi'nde daha önce uyuşturucu madde ticaretinden tutuklanan S.G., denetimli serbestlikten faydalanarak tahliye oldu. Denetimli serbestlik kapsamında günün belli saatlerinde bir camiyi temizlemekle görevlendirilen S.G., geçen ay uyuşturucu ticareti yapmak suçundan jandarma tarafından gözaltına alındı. S.G.'nin üzerinde uyuşturucu bulunmayınca serbest bırakılmasına karar verildi. S.G.'nin tekrar uyuşturucu sattığı şikayeti, jandarmaya iletildi. İhbar üzerine ekipler, geçen salı günü, S.G.'yi gözaltına aldı.
 
S.G.'nin evinde yapılan aramada 50 gram eroin bulundu. Operasyonda S.G.'nin dışında, eşi 28 yaşındaki G.K., uyuşturucu maddeyi satın aldığı öne  sürülen 25 yaşındaki M.K. ile eşi T.K. ve aynı yaştaki G.K.gözaltına alındı. M.K., T.K. ve G.K.'nin, uyuşturucu madde satın almak için S.G.'nin temizlik yaptığı camiye gittiklerini ve kendisinden eroin aldıklarını söyledikleri öne sürüldü. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 5 kişi, tutuklandı. Ramazan ÇETİN/ DHA
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku